Marka: Lund Symbol: 67901 Seria: GRH Zawartość zestawu: maszynka do mielenia mięsa | tacka | ostrze | zestaw do tarcia i szatkowania |tarcza do mielenia x3 (o średnicy 4 mm, 7 mm, szarpak) | nasadka do napełniania kiełbas x3 | nasadka do kebbe x3 | popychacz Materiał ostrza: stal nierdzewna Materiał obudowy: stal nierdzewna Masa: 4.4 kg Napięcie: 220-240 V a.c. Moc: 1200 W Wydajność: 2 kg/min Długość przewodu: 1.2 m Cyfrowy panel sterowania: nie Częstotliwość: 50/60 Hz Klasa izolacji elektrycznej: II Funkcje: mielenie mięsa | szatkowanie warzyw | napełnianie kiełbas | przygotowanie kebbe Moc maksymalna: 3000 W Liczba poziomów prędkości: 2 Wymiary zewnętrzne urządzenia gotowego do pracy: 300x170x230 mm Materiał sit: stal nierdzewna Materiał tacki: metal Bieg wsteczny: tak
Wielofunkcyjna maszynka do mielenia mięsa 4w1 marki LUND o mocy szczytowej 3000W i wydajności 2kg/min. Wyposażona jest w wysokiej jakości ostrza ze stali nierdzewnej oraz metalowej tacki i 3 sit o zróżnicowanej średnicy otworów. Umożliwia mielenie mięsa o różnej grubości, szatkowanie warzyw, napełnianie kiełbas i przygotowanie kebbe.
INFORMACJE
moc: 1200W moc szczytowa: 3000W natężenie: 220-240V 50HZ wydajność: do 2kg/min nóżki antypoślizgowe 4 w 1 (mielenie mięsa, szatkowanie, napełnianie kiełbas, przygotowanie kebbe) 2 kierunki pracy - bieg wsteczny 2 prędkości (100%, 50%) obudowa ze stali nierdzewnej długość kabla: 120cm silnik z miedzianym wirnikiem, metalowa przekładnia i element łączący maszynkę z akcesoriami wymiary sit: grubość 6mm, średnica 66mm, otwór 80mm wymiary tarek: średnica: 74mm, długość: 86mm wymiary urządzenia bez akcesoriów: 30 x 17 x 23cm (długość x szerokość x wysokość)
AKCESORIA:
ostrze ze stali nierdzewnej metalowa tacka 3 sita ze stali nierdzewnej o zróżnicowanej średnicy otworów (4mm, 7mm, szarpak) szatkownica z 3 wymiennymi tarkami popychacz do żywności 3 nasadki do napełniania kiełbas nasadka do przygotowania kebbe FUNKCJE:
mielenie mięsa o zróżnicowanej grubości (3 sita) szatkowanie warzyw np. do sałatek napełnianie kiełbas przygotowanie kebbe kebbe - tradycyjne danie kuchni bliskowschodniej z ciasta burgolowo-mięsnego nadziewane mięsem z orzeszkami pinii
ZALETY:
Wielofunkcyjność – ułatwia nie tylko przygotowanie mięs, lecz również zdrowych sałatek. Jakość pracy – zagwarantowana dzięki bardzo mocnemu silnikowi o mocy szczytowej 3000W Wygląd – klasyczny, czarny kolor i stal nierdzewna pasuje do każdej kuchni. Wydajność - możliwość zmielenia nawet 2kg mięsa w ciągu minuty Stabilność – przyczepne nóżki antypoślizgowe Trwałość - mocny i wydajny silnik z miedzianym wirnikiem, metalowa przekładnia i element łączący maszynkę z akcesoriami
maszynka do mielenia mięsa tacka ostrze zestaw do tarcia i szatkowania tarcza do mielenia x3 (o średnicy 4 mm, 7 mm, szarpak) nasadka do napełniania kiełbas x3 nasadka do kebbe x3 popychacz