Moc: 1400W Od 3 do 5 razy szybsze pieczenie w porównaniu z tradycyjnymi piekarnikami Pojemność: 12 l, z zamontowanym pierścieniem: 17 l (12l + 5l) Beztłuszczowe gotowanie Równomierne pieczenie (termoobieg) Intuicyjna regulacja temperatury (65-250°C) i czasu pracy (0-60 min) Misa z hartowanego szkła z funkcją autoczyszczenia Niskie zużycie energii elektrycznej Wygodny uchwyt do przenoszenia, który pełni również funkcję włącznika Akcesoria: dolny ruszt, górny ruszt, szczypce, pierścień ze stali nierdzewnej, stojak na pokrywę, stojak na chleb, patelnia z powłoką, aluminiowy parowar Wymiary kombiwaru z pierścieniem: 40 x33 x 40cm (długość x szerokość x wysokość)
Kompaktowe urządzenie wielofunkcyjne, które piecze, grilluje, opieka, gotuje, gotuje na parze, odmraża i podgrzewa. Dzięki zastosowaniu halogenów piecze o kilka razy szybciej w porównaniu do tradycyjnego piekarnika.
Polecane temperatury i czas gotowania:
Kurczak - 30-40min, 180-200 stopni C Ryba - 15-20min, 130-150 stopni C Wieprzowina - 15-20min, 180-200 stopni C Ciasto - 10-12min, 140-160 stopni C Homar - 12-15min, 140-160 stopni C Krewetki - 10-12min, 150-180 stopni C Krab - 10-13min, 140-160 stopni C Kiełbasa - 10-13min, 120-150 stopni C Orzechy - 10-15min, 140-160 stopni C Ziemniaki - 30-40min, 180-200 stopni C Grzanki, pieczony chleb - 8-10min, 120-140 stopni C
Dolny i górny ruszt umożliwia ułożenie 2 warst jedzenia Szczypce ułatwią wyciąganie gotowych, gorących potraw Pierścień ze stali nierdzewnej umożliwia powiększenie litrażu piekarnika z 12 do 17 litrów Stojak na pokrywę umożliwia bezpieczne odłożenie nagrzanej pokrywy Stojak na chleb jest niezbędny do przygotowaniu chrupiących grzanek Patelnia z nieprzywierającą powłoką sprawdzi się przy przygotowaniu smażonych potraw Aluminiowy parowar umożliwi przygotowanie potraw na parze